Omgaan met geld

Voor het onderwijs of maatschappelijke instellingen

 

Ben je niet tevreden over de manier waarop je met geld omgaat? Ervaar je dat er altijd financieel gedoe is?  Merk je dat je vast zit in een vicieuze cirkel en je komt er niet meer in je eentje uit? Of heb je inmiddels een overzicht in jouw financiën en wil je dat nu blijvend verandering komt in jouw financiën? Meld je aan voor onze training “omgaan met geld”. Deze training maakt inzichtelijk welke onbewuste patronen invloed kunnen hebben op je gedrag en dus de keuzes die je maakt aangaande jouw financiën.

Resultaat

  • Je hebt een schematische aanpak om achterliggende, en meestal onbewuste, belemmeringen te achterhalen en om te buigen. Het gaat ons om de oorzaken van belemmeringen die jou tegenhouden om optimaal met geld om te gaan.
  • Je hebt praktische tips en kent regelingen die je kan gebruiken om de financiële situatie positief te beïnvloeden en schulden te voorkomen.
  • Je weet bij welke organisaties je kan aankloppen voor welke steun. 
  • Je hebt een budgetoverzicht en een plan van aanpak om zelf verder mee aan de slag te gaan.

 

Voor wie

Het is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar, die beter inzicht willen krijgen in het omgaan met financiën. Het programma is bedoeld om deelnemers bewust te maken dat het doorbreken van niet bewuste patronen ten aanzien van omgaan met geld noodzakelijk zijn om op de korte termijn schulden en op de langere termijn armoede tegen te gaan.

 

Meer informatie

Heb je vragen over de training? Bel ons 06 122 899 62 of stuur een mailtje naar rachel(@)graceacademie.nl.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company