Over Grace

Grace Academie verzorgt trainingen en coaching gericht op bewustwording en het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Wij ondersteunen bij het maken van doordachte en authentieke keuzes, waardoor het individu zelf in actie komt. 

Wij hechten waarde aan luisteren, het opbouwen van vertrouwen en houden van energie. Wij geloven dat naast het behalen van resultaten er ook aandacht voor plezier mag zijn.

 

Methodiek

Er wordt op een oplossingsgerichte manier gewerkt en gebruik gemaakt van technieken vanuit Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Rationeel Emotieve Therapie (RET).

 

Onze trainers

De oprichters van Grace Academie zijn Eurdice en Rachel Snip. Eurdice, Jeugdhulpverlening professional en Rachel, HRM professional. Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot vele tevreden klanten: een selectie daarvan vindt u bij onze referenties. 

 

Onze kernwaarden

  • Groei: verandering is onvermijdelijk. Zelfontplooiing staat voorop.
  • Resultaatgericht: actief zoeken naar kansen om samen het verschil te maken, resultaten te verbeteren en dat wat nodig is om de gewenste doelen te bereiken.
  • AuthenticiteitIedereen is eigen regisseur van de toekomst. Wij werken daardoor vraaggericht.
  • Communicatie: op elkaar afstemmen, door te luisteren en open te staan.
  • Ervaren: wij streven naar impactvolle contacten om leren en veranderen te stimuleren.

Onze kernwaarden fungeren als ethisch kompas. Ze vormen de kern van hoe wij met onze partners omgaan en vormen de basis voor alles wat we doen.

 

Maatschappelijk betrokken

Grace Academie ziet een maatschappelijke noodzaak voor ontplooiing van jongeren. Onze huidige kenniseconomie vraagt om ondernemende, nieuwsgierige en competente mensen, die zich ten volle bewust zijn van hun eigen kwaliteiten. Dit stelt hoge eisen aan de wijze waarop zij competenties verwerven, onderhouden en optimaliseren. Grace Academie investeert tijd, benut haar kennis en netwerk ten gunste van Stichting Students Moving Forward.

Students Moving Forward biedt het ontwikkelingsprogramma Act of Change aan jongeren van 15 – 24 jaar, die een persoonlijk doel willen bereiken.

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers