De begeleiding bij Eurdice heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Als ervaringsdeskundige is zij in staat om snel en vakkundig de vinger op de juiste plek te leggen en de verbanden te leggen.

Ik heb een soortgelijke sessie bij een gecertificeerd psycholoog gehad, echter heeft het gesprek met Eurdice voor mij een grotere toegevoegde waarde gehad. Eurdice is als geen ander is staat om de juiste vragen te stellen, door te vragen en je te helpen om tot de essentie te komen. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen.

Het gesprek met Eurdice heb ik gepland, omdat ik een belangrijk event had op het werk en hier ontzettend tegen op zag. Door het gesprek met Eurdice, de nieuwe inzichten en de waardevolle tips, ben ik vol vertrouwen de dag gestart. Ik heb hele mooie resultaten kunnen behalen. Zonder dit gesprek was dit niet gelukt. Ik kan dit een ieder aanraden. Het is de investering meer dan waard!!

S.

HR Adviseur

In februari 2017 ben ik gestart met de individuele RET coaching bij Eurdice. Ik was al een tijd bezig met mijn doel, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Na een vrijblijvend intakegesprek ben ik gestart. Eurdice weet in de coaching de balans te vinden tussen afstand en nabijheid. Op deze manier zorgde zij ervoor dat ik mij kwetsbaar durfde op te stellen en heb ik heel veel geleerd over mijzelf. Dat vervelend gevoel en vaak ook het negatieve zelfbeeld had ik na afloop niet meer. De begeleiding is heel erg intensief. Omdat ik een doorbraak wilde in mijn gevoel en wilde groeien heb ik volgehouden/doorgezet.

Ik kwam met een euforische gevoel naar het tweede coachings gesprek. Dit gevoel kwam door de positieve resultaten die ik in twee weken tijd behaald had. Tijdens de tweede coaching heb ik nog meer ‘het stuur in eigen handen’ gehad en zijn wij samen mijn innerlijke kracht gaan versterken.

Ernest Darko

Calculator

Donderdag 13 april 2017 gaven Eurdice en Rachel een workshop aan mijn mentorgroep. Zij wisten, op daadkrachtige en enthousiaste wijze, hun verhaal goed over te brengen. Waar moet je op letten qua houding als je in gesprek gaat met iemand. Bijvoorbeeld tijdens solliciteren. Hoe pas je je gedrag aan, hoe zorg je voor de juiste afstemming? Door middel van korte en concrete oefeningen zag ik de boodschap landen bij de studenten. Zij waren heel blij met deze verheldering. De kracht van Eurdice en Rachel ligt in de manier waarop ze verbinding zochten en wisten vast te houden. Ik hoop dat ze hun kennis en kunde vaker willen inzetten voor onze studenten!

Janneke Lonnee

Docent, MBO College Zuidoost 
ROC van Amsterdam

Stadsdeel Zuidoost heeft Grace Academie gevraagd een training te verzorgen om bewoners te trainen op het gebied van schuldpreventie. Rachel en Eurdice hebben 18 bewoners van Zuidoost geworven en getraind. Deze bewoners hebben vervolgens met hun hulp bijeenkomsten georganiseerd om in hun eigen buurt voorlichtingen te geven aan buurtbewoners over minima regelingen en schuldpreventie. Dankzij Rachel en Eurdice hebben de deelnemers geleerd om op een laagdrempelige manier bewoners te informeren over voorzieningen waar zij recht op hebben, hoe deze voorzieningen aan te vragen en door te verwijzen naar instanties. De feedback die het stadsdeel heeft ontvangen van de trainers laat zien dat Grace Academie een mooie en effectieve training heeft opgezet die de bewoners van Zuidoost verder helpt om uit de armoede te komen. Mede door hun enthousiasme, betrokkenheid en professionele houding hebben wij met Rachel en Eurdice prettig samengewerkt.

Hannelore Mulier

Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuidoost

Ik heb tijdens de training, zoals verwacht, duidelijke informatie gehad over de schuldpreventie. Wat ik verrassend vond aan de training was dat ze ook de persoonlijke kant belichten. Je wordt je bewust van je eigen gedachten over situaties en hoe je daar mee omgaat. De gastsprekers maakte het plaatje compleet.

Rachel en Eurdice hebben een hele ontspannen, duidelijke en gezellige manier van informatie overbrengen. Tijdens de training voelde ik me erg op mijn gemak en was de sfeer binnen de groep goed. Ik heb de training met veel plezier gevolgd. Ik wilde na de training graag meer doen met de opgedane kennis en heb mij vervolgens ook opgegeven als vrijwilliger voor het financiële inloopspreekuur.

Dames bedankt voor deze ervaring!

Mandy

De training persoonlijke veerkracht is een aanrader als je op zakenlijk en/of persoonlijk gebied tegen dingen aanloopt, “zoals had ik of zou ik maar “. De dames van Grace Academie maken je tijdens deze training inzichtelijk hoe je jouw gedrag op een positieve wijze kan veranderen onacht de situatie. Je bent in goede handen bij deze dames.

Vivian

Ik heb de training Persoonlijke veerkracht gevolgd. De trainers Rachel en Eurdice hebben mij op mijn gemak gesteld maar zeker ook uitgedaagd. Ik vond het een mooie ervaring en heeft bijgedragen aan een positieve kijk en houding in mijn dagelijks leven en op het werk. Deze training is een aanrader voor iedereen die vastzit in negatieve gedachten, emoties en gevoel.

Marielle

De workshop Talent in Zicht was inspirerend, leerzaam en verhelderend. Het heeft me geholpen inzicht te krijgen in mijn identiteit en talent. Door de workshop heb ik weer structuur kunnen aanbrengen in de chaos van ambities, ik heb mijn ambities kunnen vertalen in duidelijke doelen én prioriteiten kunnen stellen zodat ik hier gefocust aan kan werken. Ik kan de workshop Talent in zich aan iedereen aanraden die zijn dromen en doelen wilt waarmaken.

Mitchell

Rachel Snip is een van de inspirerende trainers bij de RTC Business College. Met haar training “Talent in Zicht” helpt ze de kandidaten met enthousiasme, humor en visie op de weg van durven, dromen en doen! Zij weet mensen te inspireren en laat ze kritisch naar zichzelf te kijken om vervolgens met een frisse blik én doelgericht de toekomst in te gaan. Het enthousiasme dat zij uitstraalt maakt dat mensen naar haar luisteren en geboeid blijven. Met de training Personeelsmanagement geeft zij de kandidaten concrete handvatten mee op het gebied van arbeidsrecht en Human Resource Management, met als resultaat dat de kandidaten durven concrete keuzes te maken ten aanzien van hun bedrijven en plannen voor de toekomst. “Wij zijn blij met Rachel haar bijdrage aan dit management trainee traject en hopen de komende jaren nog op haar te mogen rekenen!

Soraya Verhiest

2014, Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC BV

De workshop van Grace Academie geleid door Rachel Snip was een werkelijke ‘eye- opener’. Voor iedereen die het gevoel heeft in een sleur te zitten en niet precies weet wat hij wil of kan een echte aanrader. Rachel ga zo door en ik hoop dat je snel met een vervolg komt!

Whitney

Grace Academie heeft een zeer positieve invloed op mijn leven gehad. In het begin dacht ik dat ik mezelf heel goed kende maar na de training ben ik mezelf goed tegen gekomen en wist ik beter waar ik voor stond en wat ik wil in het leven. De training heeft ook voor innerlijke rust gezorgd bij mij en door die innerlijke rust heb ik meer tijd gehad om stil te staan bij bepaalde keuzes in het leven. De trainingen van Grace Academie zijn zeker een aanrader voor een ieder ook al denk je dat je alles over jezelf al weet. Ik wens Grace Academie verder veel succes toe en ik zie zeker een prachtige toekomst erin.

Keisha

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company